Vízvezeték szerelő cégünk a következő szolgáltatást nyújtja Budapesten: fürdőkád csere. A következő pár sorban a fürdőkád csere szolgáltatással fogunk foglalkozni.

Fürdőkád csere bemutatása

fürdőkád csere Bár a zuhanykabinok egyre inkább teret hódítanak, azért szép számmal akadnak még olyanok, akik ragaszkodnak a kádfürdő nyújtotta élményekhez. Számukra nem kérdés, hogy a fürdőkád alapvető eleme egy fürdőszobának, és a fürdőszoba felújítás is csak fürdőkád cserével valósulhat meg.
Ha magunk is azok közé tartozunk, akik nem tudnak kád nélkül élni, egyértelmű, hogy ezt fogjuk választani a zuhany helyett – bár szerencsés esetben lehet akár akkora is fürdőszoba, hogy mindkettő elfér. Az azonban biztos, hogy a kádban lehet zuhanyozni, de a zuhanyzóba nem igazán lehet befeküdni és fürdőzni, ezért, ha választani kell a kettő közül, általában még mindig a kád nyer.

Miért merülhet fel a kád cseréje?


Egy kádat sok okból cserélhetnek le. Lehet ok a már említett felújítás: a meglévő kád mai szemmel nézve csúnya, nem igazán modern, esetleg már vannak hibái is itt-ott, ezért szeretnénk helyette újat. Az is lehet egy ok, hogy a meglévő kényelmetlen, szeretnénk kisebbet vagy nagyobbat, esetleg olyan extra szolgáltatásokra tartunk igényt, mint a hidromasszázs, vagy éppen a jakuzzi funkció. És persze az is előfordul, hogy a régi kilyukad, ezért nem is kérdés, hogy le kell cserélni.
Bármi is az ok, fontos, hogy alaposan gondoljuk át, milyen kádat szeretnénk a régi helyett, mert ezek a befektetések többnyire több évre szólnak. Ha meggondolatlanul döntöttünk, jó eséllyel sokáig kell majd használnunk a számunkra mégse annyira tökéletes fürdőkádat. A fürdőkád csere tehát azzal kezdődik, hogy eldöntjük: mit is szeretnénk pontosan.

Méret és forma

Egy kádnál alapvető fontosságú, hogy tisztában legyünk vele, mekkora fér el a számára kijelölt helyre. Ha így belőttük a korlátainkat, lehet azon is gondolkodni, hogy milyen alakú és kialakítású kádat szeretnénk: hagyományos hosszúkásat, oválisat, sarokkádat, beépíthetőt vagy szabadon állót stb.
Ezután jöhetnek az extrák, mint a masszázs vagy jakuzzi funkció, kapaszkodók, ergonomikus elemek. Érdemes ezen a ponton azt is végiggondolni, hogy hova és milyen csaptelepet szeretnénk rakni, illetve milyen zuhany jöhet szóba.

A beépítés: mire figyeljünk fürdőkád csere során?


fürdőkád csere A legritkább esetben tudja ezt valaki magának megoldani, ezért a legtöbbször szakember is kelleni fog hozzá. Ennek ellenére nem árt, ha magunk is tisztában vagyunk ezzel-azzal, mielőtt kihívjuk a szakit a beépítéshez:
  • A kád mögötti fal legyen leburkolva, mielőtt berakjuk a kádat! Ha nem ez a sorrend, a burkolás során sérülhet a vadonatúj fürdőkádunk, aminek biztosan nem fogunk örülni. Hidromasszázs kád esetén a padlót is érdemes leburkolni, így a motor pormentes helyre kerül.
  • Rögzítsük a kádat a falhoz, így később nem tud elmozdulni. Ha láb is kapható hozzá, vegyük meg, semmiképp ne hagyjuk ki, mert ezzel a garanciát bukhatjuk egy ebből adódó sérülés esetén!
  • Használjuk vízvezetőt a fal és a kád találkozásánál, hogy elkerüljük a penészedést, dohosodást, illetve az illesztések pontosságára is figyelni kell!

Ha minden előfeltétel adott, a szakember gond nélkül el tudja végezni a fürdőkád cserét.
Cégünk vízvezeték szerelői non-stop vállalnak fürdőkád cserét! Budapesten.


Ki írta ezt a tartalmat?
Vízvezeték szerelő szakember
E-mail címünk:

Címünk:
Budapest , Pest megye Magyarország

0 - 24 telefonszámunk:
Kulcsszavak: fürdőkád csere, Budapest fürdőkád csere, vízvezeték szerelő fürdőkád csere, vízszerelő fürdőkád csere