Nyereményjáték

nyeremenyjáték

Nyed meg! Edd meg! Vedd meg! Nyereményjátékunk nyereménye: 1db: 15.000 ft értékű alza.hu vásárlási utalvány és 1db választható ízű milka csoki.
Sorosolás: 2022.08.04. 15:00
  A Nyereményjátékok szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik az Duguláselhárítás fix áron (vizvezetek-szereles.dugulaselharitas-fix-aron.hu), (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Facebook oldalon megjelenő valamennyi Nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék), az adott Játéknál feltüntetett egyedi feltételekkel.

 • 1. A Játékban résztvevő személyek: A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött személy (továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

 • 2. A Játék leírása, menete:

  Válaszolj a kérdéseinkre tapasztalataid alapján a következő linkken:

  A válaszokat a következő helyen várjuk: https://g.page/r/CX1TI6OcuZO3EAg/review

  A játékhoz szükséged lesz egy google fiókra, hogy válaszolni tudj!

  A Játék "Duguláselhárítás fix áron" Facebook oldalán megosztott posztban is olvasható.

  A közösségi média megosztás nem feltétele a játékban való részvételnek.

  A közösségi oldalon (Facebook) a posztban való válaszadás nem jogosít fel a játékban való részvételre!

 • 3. A Játék időtartama: 2022.07.29 12:00 - 2022.08.04 12:00 A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

 • 4. Jelentkezés a Játékra:

  A Játékra jelentkezni:

  - Mindig a nyereményjátékban feltüntetett módon lehet.

  A játékban bárki részt vehet (facebbok profil nem a játék feltétele). 1 személy csak 1 alkalommal jelentkezhet az adott játékra.

  A játékban csak akkor vehet részt valaki, ha a Játékos a játék pályázati feltételt teljesítette.

 • 5. Nyeremény: A nyereményjáték posztjában meghatározott termékek vagy szolgáltatások.

 • 6. Soroslás időpontja: 2022.08.04 15:00

 • 7. Sorsolás: A játékosok közötti sorsolás alkalmazás segítségével történik. A sorsolás folyamatát videóban rögzítjük.

 • 8. Nyertesek értesítése: A nyertes / nyertesek külön posztban megnevezésre kerülnek facebook-on.

 • 9. A nyeremények kézbesítése: A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybevétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe!

 • 10. Adatkezelés:

  A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy

  - a Szervező a Játékos által megadott személyes adatokat (pontos név, lakcím, e-mailcím és telefonszám) kezelje kapcsolatfelvétel céljából, a cél teljesüléséig, de legkésőbb a nyeremény feladásáig.

  A Szervező a személyes adatokat, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között.

 • 11. Felelősségkizárás: A pályázatok hiányosságáért (névelírás, kevesebb válasz stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik.

 • 12. Egyéb:

  - A játékosokat a megjelölt helyen, a hozzászólásaik alapján azonosítjuk. (Google fiók)

  - Amennyiben a nyeremény tárgy nyeremény, abban az esetben az ország bármely pontjára postán eljuttattja a játék üzemeltetője.

  - A szolgáltatás jellegű nyereményeket csak Pest megyei településeken tudjuk érvényesíteni.

  - Amennyiben a nyertes nem tudja igénybe venni a szolgáltatás jellegű nyereményét, úgy újabb sorsolást indítunk.

  - Amennyiben nem tudja a játék szervezője elérni a nyertest és a nyertes sem jelentkezik a nyereményért, úgy 1 héten után újra sorsolunk.

  - A nyertes szolgáltatás jellegű nyeremény esetén, elfogadja hogy a munkafolyamatról videót rögzítsünk és ezt nyilvánosan közzé tegyük a játék szervező hivatalos facebook oldalán. A nyertes nem köteles a videóban részt venni.

  A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai / az esetleges Facebook fiókja megfelelnek a valóságnak.

  A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.