Budapest 23. kerület vízvezeték szerelés fix áron: 06 (70) 234 - 2000 0 - 24 hívható, mert pl a csőtörés nem várhat!

Vízvezeték szerelés 23. kerület:

Vízvezeték szerelés 23. kerület Bizonyára azért írtad be, hogy vízvezeték szerelő Budapest 23. kerület a keresőbe és látogattál el erre az oldalra, mert ebben a kerületben keresel vízvezeték szerelőt. Szerencsére jó helyen jársz, mert mi pont ezzel foglalkozunk, pont Budapest 23. kerületében is. A vízvezeték szerelők mobilisek, ezért nekünk nincs megszabva, hogy hol dolgozhatunk. Minden vízvezeték szereléshez szükséges szerszám belefér az autónkba és máris tudunk menni akár Budapest 23. kerületébe is. Természetesen visszük a szaktudást is ami a kezünkben van, nem kell aggódni, nincs olyan vízvezeték szerelési probléma, amit ne tudnánk megoldani.

Ki veheti igénybe a vízvezeték szerelési szolgáltatásainkat itt: Budapest 23. kerület?

Röviden: bárki. Szolgáltatásainkat nem korlátozzuk. Azonban a lakossági szolgáltatások mellett számos ipari tevékenységet is végzünk. Példa képen igénybe veheti a vízvezeték szerelési szolgáltatásunkat: a társasházak, kávézók, mozik, magánszemélyek, panellakások, állami szféra, magán intézetek stb..

Mennyi idő mire eljut az egyik vízvezeték szerelőnk Budapest 23. kerületébe?

Először is, cégünk több vízvezeték szerelő kollégát alkalmaz, ezért a lehetőségek száma sokkal nagyobb mint egy egyéni kis vállalkozónál. Gondolunk itt arra, hogy:
 • - akár 2 szerelő is tud menni és gyorsabban végeznek.
 • - lehet azonnal is tudunk segíteni legyen az wc szerelés avagy csőtörés.
 • - amikor elakad a vízvezeték szerelő szakember egy problémánál, akkor a többi tud segíteni neki, akár telefonon is.
 • - amennyiben kell egy speciális szerszám vagy alkatrész, akkor el tud menni az egyik, addig a másik dolgozik máson.
 • - több autó, több vízvezeték szerelő = gyorsabb problémamegoldás.
Budapest 23. kerületébe, ha a vízvezeték szerelő épp várakozik a munkára, akkor 30 perc és 1 óra alatt oda is tud érni a helyszínre. Fontos megemlítenünk, hogy a szolgáltatásunk közé tartozik a vízvezeték szerelés gyorsszolgálat Budapest 23. kerületében. Ez annyit tesz, hogyha ezt választja, akkor mindenki elé helyezzük a problémát és indulunk is. Ennek természetesen felára van de ha ömlik a víz a falból, akkor sok választása sajnos nincs az embernek, itt sem Budapest 23. kerület.

Mik azok a vízvezeték szerelési szolgáltatások, amit Budapest 23. kerületében nyújtunk?

WC tartály vízszerelés, Bidé, piszoár szerelés, Biztonsági szelep csere, Bojler csere, Csaptelep csere, Csatorna bekötés, Csempe szelep csere, Csőtörés elhárítás, Ejtő vezeték vízszerelés, Fagytalanító csap vízszerelés, Felszálló vízvezeték szerelés, Főelzáró beépítés, Fürdőkád beépítés, Golyós csap vízvezeték szerelés, Kerti csap vízvezeték szerelés, Kiegyenlítő tartály beépítés, Lefolyó rendszer vízszerelése, Mosdókagyló csere, Mosogatógép bekötés, Mosógép bekötés, Nyomáscsökkentő beszerelés, Puffertartály beszerelés, Sarokcsap, sarokszelep csere, Strang vízvezeték szerelés, Keringető szivattyú csere, Vízhálózat kiépítés, vízvezeték szerelés, Visszacsapó szelep beszerelés, Vízszivattyúzás, WC kagyló csere, Zuhanytálca beépítés, Termosztatikus szelep beépítés, Keverő szelep beszerelés, Bekötő csövek beszerelése, Iszapleválasztó beszerelés, Fűtési rendszerek gépi átmosása stb..
Amennyiben nincs itt a listában az amit Budapest 23. kerületében vállalunk, úgy kérjük, hogy keressen fel minket, mert a vízvezeték szerelés témakör óriási és elképzelhető, hogy elfelejtettük kiírni.

Hogyan veheti igénybe a vízvezeték szerelői szolgáltatást?

Több lehetőség is van: az egyik, hogy felhív minket telefonon ami 0-24-ben elérhető azaz sosincs kikapcsolva. Ekkor megkérdezzük a legfontosabb dolgokat, hogy tudjunk pontos összeget mondani a munkára pl:
 • - Hová kell menni? pl: Budapest 23. kerületébe kell mennünk?
 • - Mi a probléma részletesen?
 • - Mikor menjünk? Azonnal ha lehet?
 • - Van e valami alkatrész amit fel tudunk használni a probléma megoldásához?
 • - Próbálta e már más megcsinálni előttünk? (sajnos sok esetben a kevésbé tapasztalt vízvezeték szerelők nem tudják megoldani a problémát)
 • - Tudunk e a környéken parkolni?
Ezeket a kérdéseket mindenkinek ugyan úgy tesszük fel, mind1, hogy Budapest 23. kerületébe kell e menni vagy máshová.
A másik lehetőség pedig az e-mailen keresztüli árajánlat kérés: Ezt akkor ajánljuk, ha nem sürgős a vízvezeték szerelés, mert az e-mailes megkeresésre azonnal nem tudunk reagálni. Ennek 1-2 nap az átfutási ideje, a megértést köszönjük. Minden esetben szükségünk lesz a telefonos elérhetőségre, mert biztos lesz olyan kérdésünk amire nem is gondoltál volna.

Budapest 23. kerületében milyen vízvezeték szerelők vannak?

A 223. századra már a számítástechnika a vezető ágazat, így minden más szektorban csökkent a kínálat, azaz nincs elég szakember. A vízvezeték szerelésben is hasonló a helyzet de még nem vészes. Még van elég szakember akik közül tudunk válogatni. Ami a legfontosabb, hogy azt kell figyelembe vennünk ami nekünk fontos pl:
 • - van ennek a vízvezeték szerelőnek elég referenciája?
 • - van ennek a vízvezeték szerelőnek elég tapasztalata?
 • - korban megfelel nekünk?
 • - tud olyan számlát adni ami nekünk kell?
 • - mindig elérhetőnek kell lennie?
 • - minden kérdésemre megfelelő választ adott?
 • - tényleg profizmust sugároz? weboldal, közösségi oldal, árajánlatra a válasz stb.
 • - ad garanciát a munkájára?
 • - komoly cégforma? Pl: bt, kft, zrt stb..
Mi az összes kérdésre tudunk válaszolni és meg is felelünk neki! Nem generál kivitelezők vagyunk, hanem vízvezeték szerelők Budapest 23. kerületében, ezt jobb szem előtt tartani! Keressen minket bizalommal kapcsolat.

Mik a leggyakoribb vízvezeték szerelési problémák Budapest 23. kerületében?

Csőtörés: Főleg a családi és ikerházakban gyakori ez az aggasztó probléma. Sok esetben ha nem figyelünk oda, akkor észre sem lehet venni csak a magas vízszámlán. Amikor a víz feljön a kertben és egy mocsár az egész, akkor is érdemes elgondolkodni, hogy valami baj van. A csőtörés elhárítás egy viszonylag egyszerű feladat, meg kell keresni a csőtörés helyét és kicserélni a csövet. Abban az esetben ha Budapest 23. kerületében pl a családi házban a ház alatt fut a vezeték és ott tört el, abban az esetben már problémásabb a feladat. Ami biztos, olyan hogy megoldhatatlan probléma az nincs! Olyan van, hogy nincs elég akarat és ösztönzés a munka elvégzésére. Nálunk csak olyan van, hogy nincs olyan hogy megoldhatatlan probléma! Tovább a csőtörés részhez.
Wc szerelés: A wc egy minden nap használatos dolog, amire azért annyira senki sem figyel oda „az csak egy wc gondoljuk”. Azonban ha nem lenne az a „csak wc”, akkor mi lenne? Óriási nagy probléma és itt jövünk mi a képbe Budapest 23. kerületében is. A wc eltörhet, eldugulhat, megrepedhet és folyhat, amennyiben nincs leültetve akkor mozoghat, a wc tartállyal is sok probléma lehet stb. Ezeket mind egy vízvezeték szerelő oldja meg, mert ki az aki ért a Wc-hez? A mai modern ember egyre kevésbé főleg Budapesten és főleg az 23. kerületben. Tovább a wc szerelés részhez.
Sarok szelep csere: Ha az utcán megállítanánk Budapesten az 23. kerületben 10 embert, akkor biztosak vagyunk benne, hogy maximum 2 ember tudná megmondani, hogy mi az a sarok szelep és hol található. Ez azért nem túl jó a mai rohanó világban, mert ha ez nincs rendben, akkor mindenünk is oda veszhet. Ez az utolsó védelmi vonala a lakásunknak, ha a víz megindul. Tovább a sarok szelep bekötés vagy csere.
Miket vállalunk Budapest 23. kerület és vonzáskörzetében és milyen áron?
Figyelem! Az árak csak tájékoztató jellegüek Budapest 23. kerületében! Ha már tudjuk, hogy mi is a pontosabb probléma, úgy már tudunk pontos árat mondani. Keress minket telelfonon vagy e-mail-ben. Köszönjük a megértést.
csaptelep csere7.000.-Ft
mosogató vagy mosdó szifon csere12.000.-Ft
mosdó le- és felszerelés15.000.-Ft
sarokcsap, sarokszelep csere4.000.-Ft
mosógép bekötés12.000.-Ft
mosogatógép bekötés12.000.-Ft
wc csésze csere20.000.-Ft
wc tartály csere15.000.-Ft
szerelőkeretes, falba épített wc javítás20.000.-Ft
csempeszelep, fali elzáró csere18.000.-Ft
kerti csap csere, javítás, téliesítés (aknás)12.000.-Ft
kerti csap csere, javítás, téliesítés – ásással25.000.-Ft-tól
csőtörés javítás30.000.-Ft – 50.000.-Ft között
csőtörés javítás ásással50.000.-Ft-tól
zuhanykabin csere 50.000 Ft-tól
mosó-, mosogatógép bekötés10.000 Ft
Van plusz költsége, hogy Budapest 23. kerület vagy környékére kell kijönni?
Nincs. Mivel a vízvezeték szerelőink folyamatosan úton vannak , így Budapest 23. kerület vagy annak környékén is járnak folyamatosan. Arra járnak így nincs miért plusz költséget felszámolnunk. Fontos megemlíteni, hogy cégünk büszke arra, hogy nem folyóméter díj alapon dolgozik ha duguláselhárításról van szó. Kizárólag fix és beton biztos árakon dolgozunk, így nem lesz meglepetés a végén.


Ki írta ezt a tartalmat?
Budapest 23. kerületében dolgozó vízvezeték szerelő szakember
E-mail címünk:

Címünk:
Budapest , Pest megye , Magyarország

0 - 24 telefonszámunk:
Kulcsszavak: Budapest 23. kerület vízvezeték szerelő, Budapest 23. kerület vízvezeték szerelés, Budapest 23. kerület duguláselhárítás