Vízvezeték szerelő cégünk a következő szolgáltatást nyújtja Budapesten: wc csere, wc tartály csere. A következő pár sorban a wc csere, wc tartály csere szolgáltatással fogunk foglalkozni.

WC vagy wc tartály csere Budapesten 0-24 olcsó és gyors megoldást nyújtunk

wc csere, wc tartály csere A hagyományos, padlóra szerelhető WC-ket nagyon könnyű telepíteni, és sokféle kivitelben kaphatók, így rendkívül népszerű választásnak számítanak.
Ha a WC szivárog, zajos, vagy több vizet használ, mint kellene, akkor valószínűleg ki kell cserélni. Nemcsak hosszú távon fogsz pénzt megtakarítani, de a te cseréled ki, akkor még több pénzt takaríthatsz meg.
A WC a háztartás teljes vízfelhasználásának egyharmadát használja fel. Egy régebbi modell 10-13 litert is elhasználhat öblítéseként (minden egyes alkalommal, amikor a WC-t lehúzzuk). A kettős öblítőgomb öblítéseként csak 4 litert fogyaszt. Ha még nem döntötted el, hogy milyen típusú WC-t szeretnéd választani, javasoljuk, hogy ellenőrizd, hogy rendelkezel-e belső öblítési mechanizmussal. Ha probléma van a töltőcsővel, vagy ha a tartály tovább töltődik, a felesleges víz továbbra is ki fog folyni.
Mielőtt elkezdenéd, győződj meg róla, hogy a telepítéshez szükséges összes alkatrész és szerszám a rendelkezésedre áll:
 • # Biztonsági szemüveg
 • # Csavarhúzók
 • # Szögek, kereszttartók, kábel és cső kereső
 • # Kulcsok
 • # Fúrógép és fúrószár
 • # Papagáj csőrfogó
 • # Vízmérték
 • # Szilikon patronos felhordó pisztoly
 • # Dugók, csavarok, csavarok és anyák
 • # Szilikon tömítőanyag
 • # Csavarok
 • # Ceruza

Tisztázzuk: mi az a padlóra szerelt wc?

A hagyományos, padlóra szerelt WC az egyik legelterjedtebb WC-típus. Az ilyen típusú kialakítás a WC tetején elhelyezett tartályban található. Számosféle kialakításban kaphatók, modern és hagyományos kivitelben egyaránt, ezért tökéletes választás bármilyen típusú fürdőszobába.
Ha a meglévő lefolyócsöveket használva tudjuk felszerelni a WC-t, ez jelentősen megkönnyíti az új WC beszerelését. Ha az új WC-t más helyre szeretnéd telepíteni, akkor vízvezeték-szerelőhöz kell fordulni, aki az új WC új lefolyócsöveit beszereli.
Egy új fürdőszobában a WC beszerelése nehéz lehet, mivel meg kell kerülni a lefolyószelepet. A szabványos lefolyócső átmérője 100 mm, és a ház építése során egyszerű a lefolyócsövet közvetlenül a csatornahálózatra csatlakoztatni, de a belső falak megépítése után a lefolyócső átvezetése bonyolultabb lehet. Ez a probléma megoldható a WC mögötti 22 mm-es csőátmérőjű vízelvezetővel. A kisebb átmérőjű csöveket sokkal egyszerűbb bármilyen burkolat alá beépíteni.

Lehetséges megoldások és problémák a wc telepítése során:

Kezdés előtt vegyük ki a WC-t a csomagolásából, és ellenőrizzük, hogy nincs-e rajta hiba, ütés vagy sérülés.
Ha el tudjuk különíteni a beömlőnyílást a vízvezetéktől, és nem kell módosítani a leeresztőszelepet vagy más csővezetékeket, akkor a WC beszerelése viszonylag egyszerű lesz.
Ha módosítani szükséges a fürdőszoba padlózatának magasságát, akkor a WC-csöveket és a lefolyócsövet is módosítani kell. Ha bármilyen jelentős módosításra van szükség, vízvezeték-szerelővel kell konzultálni, mivel ez a feladat szakember szakértelmét igényli.
Ha a padló nem teljesen vízszintes, szilikont kell használnunk a WC alatt. Alternatívaként kis fakockák is használhatók egyenletesen elosztva.
Ha a lefolyócsőnek a padlón keresztül kell haladnia, akkor a WC felszereléséhez egy derékszögű lefolyócsatlakozó könyökre lesz szükség.
Ha magas vagy közepes magasságú wc tartályt szeretnénk felszerelni, akkor a wc tartályt a szokásosnál magasabbra kell szerelnie a falra. Ebben az esetben gondoskodnunk arról, hogy a rögzítési pontok elég erősek legyenek a tartály súlyának megtartásához. Ha a fal nem tömör fal, használjon olyan rögzítő tartozékokat, amelyek a faoszlopokhoz rögzíthetők.
Ha a teljes fürdőszobát szeretnénk felújítani, kérjük, fordulj szakemberhez, hogy ellenőrizze a meglévő elektromos vezetékeket.

Hogyan kell leszerelni e meglévő wc-t?

1: Kapcsold ki a WC vízellátását a csap elzárásával, és engedd le a tartályban maradt vizet.
2: Lazítsd meg az alul lévő rögzítőcsavarokat és csavarokat, és lazítsd meg a tartály belsejében lévő csavarokat. Ezek a csavarok rögzítik a WC falát.
3: Ezen a ponton teljesen szétszerelheted a WC-t, és leválaszthatod a WC-hez csatlakoztatott lefolyócsövet.


Ki írta ezt a tartalmat?
Vízvezeték szerelő szakember
E-mail címünk:

Címünk:
Budapest , Pest megye Magyarország

0 - 24 telefonszámunk:
Kulcsszavak: wc csere, wc tartály csere, Budapest wc csere, wc tartály csere, vízvezeték szerelő wc csere, wc tartály csere, vízszerelő wc csere, wc tartály csere